Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés és Szállítás

Fizetési feltételek
Áruházunkban két lehetőség van fizetésre:

Banki átutalás:  Az átutaláshoz szükséges információkat a fizetési mód kiválasztásánál fogja megkapni. Megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel.

Utánvéttel történő fizetés: Az utánvéttel történő fizetés költsége a teljes vételáron és a szállítási költségen felül nettó 390 Ft (bruttó 495 Ft), melyeket együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

 

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Raktáron lévő termékek esetén a szállítási idő jellemzően 2-3 munkanap.

Szállítási díjak:
Szállítási díjaink az ország területén egységesen bruttó 700 Ft. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.